LOGO   Symbolspråk endring2
  • hjem
  • barn
  • produkter
  • kontakt
facebook-mono
instagram-mono

Symbolspråk
Nordre Skuterudvei 9
1434 Ås, Norway

post@symbolsprak.no

tlf: +47 951 10 109

1.200 plastkort med symboler i en liten boks!

 

Kom i gang med språkopplæringen fort! Symboler må på læres der de trengs, få de på veggen og begynn på veien til et språk. Bestill, få i posten, heng opp og vips er dere i gang...

Språkstarten

For å kunne se barnets øyne rett forfra når man lærer symboler, kan det være fint å kunne bruke en øyepeketavle. Da kan man lettest se hvor barnet ser. Dette er et plastark, likt det som er brukt til symbolkortene, med et ovalt hull i midten så du kan holde den opp og se barnets øyne i hullet. Fest plastkortene dine med symboler i hjørnene med lærertyggis, og lek og lær i vei!

Pris kr 10,- eks mva pr stk.  Porto blir fakturert med kr 25,- pr forsendelse uavhengig av antall.

Øyepeking

Startordforrådet til et barn er her delt inn i kategorier som Symbolspråk-metoden bygger opp språk etter. Nå kan både barn og voksne lære symboler og kategorisering samtidig. Det letter veien over i en kommunikasjonsbok. Ordforrådet i Språkstarten er basert på de 400 ordene barn lærer først, med noen tilpassinger til norsk, og har i tillegg et bredt ordforråd i forhold til temaer og lek. Det er også med noen blanke kort, for lett å kunne legge til bilder/ord barnet trenger som familie og venner, steder og andre ord som dere trenger.

 

Boksen inneholder 1.200 symbolkort, 2 pakker Tack-it, brukerveiledning og ordliste. Symbolkortene er med Symbolstix symbolbank.

Språkstarten kr. 2.500,-  eks. mva.   Porto kr 155,- innenlands kommer i tillegg.

Språkstarten kan man også søke NAV HMS om.