• H J E M
  • B A R N
  • P R O D U K T
  • M E T O D E
  • S Y S T M E T

Symbolspråk

Språkstarten

1.200 plastkort med symboler i en liten boks!

 

Kom i gang med språkopplæringen fort. Symboler må læres der de trengs, få de på veggen og begynn på veien til et språk. Bestill og få i posten, og vips er dere i gang. Den kan også bestilles via NAV som et hjelpemiddel.

Språkstarten er delt inn i kategorier, de samme kategoriene som metoden for å bygge språket med Symbolspråk  er basert på.  Nå kan barn og voksne lære kategorier samtidig. Det er effektivt. Ordforrådet i Språkstarten er basert på de 400 første ordene barn sier, med noen tilpassinger til norsk. I tillegg er det lagt til et bredt ordforråd i forhold til lek og ulike tema og også noen blanke kort, for lett å kunne supplere om dere trenger andre ord og også for foto av mennesker og dyr dere kjenner.

Innhold

Boksen inneholder 1.200 plastkort, 2 pakker Tack-it (lærertyggis for å henge symbolene hvor som helst, lett å fjerne) en brukerveiledning og alle symbolene er i SymbolStix symbolbank.

Språkstarten kr 2.500,- eks mva, porto kr 155,- innenlands kommer i tillegg. Du kan søke NAV hjelpemiddelsentral om Språkstarten.

Forskjellige språk, morsmål

Språkstarten er et produkt som tidligere var to store ringpermer med symboler. Disse ble på oppfordring oversatt til flere ulike språk. Det var bla et samarbeid med Statped Nord og Sametinget, så de ble oversatt til samisk. I tillegg ble de tilgjengelig på somalisk, polsk, dansk, britisk, bosnisk, arabisk og svensk. Språkstarten slik den er i dag finnes kun på norsk bokmål. Hvilken "dialekt" man bruker spiller ikke så stor rolle, barna lærer seg å si det vi sier, uavhengig om det står "sutt" eller "smukk" f.eks. Men for barn med et helt annet morsmål er tanken at om de hjemme snakker arabisk, så er det en utrolig støtte for barn som skal bli tospråklige at de får lære symboler på morsmålet hjemme, med nøyaktig de samme symbolene på norsk i barnehagen.

Øyepeketavle

For å kunne se barnets øyne rett forfra, kan det være fint å kunne bruke en øyepeketavle. Da kan man lettest se hvor barnet ser. Dette er et tykt plastark, med ovalt hull i midten.  Gjennom dette kan du se barets øyne, og det kan se deg. Fest symbolkortene i hjørnene med lærertyggis, lek og lær!

Pris, kr 10,- pr stk. Porto blir fakturert med kr 25,- pr forsendelse, uavhengig av antall.

Symbolspråk

© Symbolspråk, all rights reserved.

instagram-mono

Symbolspråk

tlf: 95 110 109

post@symbolspråk.no

Adr: Nordre Skuterudvei 9, 1434 Ås