• H J E M
  • B A R N
  • P R O D U K T
  • M E T O D E
  • S Y S T M E T

Symbolspråk

Embla har som mange andre barn med symbolspråk gått veien via øyepekebok før Tobii. Og de første årene med Tobii var det liten utvikling, mest pga et tungt og lite stimulerende oppsett på kommunikasjonsboken.

Embla fikk MeToo boken i april 2017, og har hatt en flott utvikling av ordforrådet. Ca 1700 ord i april 2017 mot ca 7000 (som hun har full kontroll på hvor er) i mars 2018. Hun snakker med flerordsetninger, og har begynt å bøye verb og substantiv aktivt.

 

Embla er en aktiv og sosial jente, og uten MeToo boken hadde det å skape gode relasjoner og vennskap blitt veldig utfordrende for henne. Tobiien hennes er med overalt, så hun utfordrer oss stadig med «jeg har ikke noe symbol». Og da er vi sjeleglad for å ha et oppsett som er utrolig raskt og enkelt å bygge videre på, og nye ord legges til hver eneste dag. Vi er jo litt sånn at vi digger når hun står på sitt, for det var ikke gitt at hun noen gang skulle kunne si;  "jeg  er sint på deg, dumming», når hun får nei til kaker og godteri. Ei heller «god natt mamma, glad i deg»💜.

 

Det å få muligheten til å jobbe med Marianne, som vet akkurat hva barna våre trenger og som er genuint interessert i å få frem deres fulle potensiale, og  MeToo boken, har gitt Embla betydelig bedre livskvalitet og muligheten til å by på seg selv, og alle oss rundt henne muligheten til å bli kjent med den fine, snille og veldig omsorgsfulle personen hun er.

 

Hege, mammaen til Embla 7 år

Symbolspråk

© Symbolspråk, all rights reserved.

instagram-mono

Symbolspråk

tlf: 95 110 109

post@symbolspråk.no

Adr: Nordre Skuterudvei 9, 1434 Ås